Fotografie, viata si frumos

Claudia Sofron blog

Cand cauti binele

leave a comment »

…il gasesti! Am fost in multe locuri care vorbesc in tacere, dar aici am simtit ca nu traiesc degeaba si ca sufletul meu e cat se poate de viu. Liniste si bine am vrut, asta am gasit!

E vorba de acea liniste din adancul meu, nu neaparat liniste exterioara. In haosul citadin care ne inconjoara ea se pierde si am vaga impresie ca trebuie sa fac mereu un efort ca sa intretin pacea in interior. Intr-un moment de neliniste, de regasire de sine si de recunoastere a lucrurilor bune pentru mine, am avut norocul sa ajung in locul in care am cunoscut minunea, am privit cu ochi limpezi pamantul si cunoscut viata cea buna. Nu e multumire mai mare ca atunci cand te trezesti in liniste, cand tu treci prin viata si nu ea prin tine, cand devii cel mai simplu om de pe pamant si nimeni nu iti reproseaza ca ai facut ceva gresit, ci te invata cum sa procedezi corect si sa traiesti corect si nu prin vorbe, ci prin fapte.

E locul in care nu te mai saturi de bucurie, iar cand vine timpul de plecare te cuprinde o teama de neinteles sau poate esti atat de lucid in acel moment ca te intrebi cum te vei descurca cand te vei intoarce in zgomot  si cum vei mai continua sa traiesti acolo, in lumea mare.

Si tot acolo am aflat ca trebuie sa crezi ca sa iti iasa bine, trebuie sa crezi in ceea ce faci si trebuie sa crezi ca nu esti niciodata singur, nici in cele mai triste si pustii zile. Ultima imagine o sa va spuna despre ce loc este vorba. Si mereu spun ca orice si oricum ar fi, nu renunta niciodata. Niciodata.

rasarit de iarna in gara Pitra Neamt

lumina de iarna la munte

soare si peisaj de iarna

impartire

singur

oameni pe munte

manastirea din munti

schitul frumos

Written by claudiasofron

februarie 5, 2013 la 8:38 pm

Publicat în Fotografie, Things i love, Travel

Tagged with , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: