Fotografie, viata si frumos

Claudia Sofron blog

Cea mai mare ora de sport…start!

with 2 comments

Pornesc a va spune ca sunt o mare iubitoare de miscare. In familie, fiind cea mai mare dintre surori si cea mai descurcareata (nu vreau sa ma dau mare, dar asa este 🙂 ), eu eram cea pe care mama o trimitea la piata, la posta, la vreo ruda cu nu stiu ce veste…si lista continua. Si asa eram mereu in miscare, plus agitatia si energia pe care le detin ma fac sa fiu o persoana activa.

Imi plac competitiile sportive si tot ce tine de miscare si actiune. Asadar, mi-am zis ca trebuie sa ma inscriu si eu la Cea mai mare ora de sport in aer liber din cadrul evenimentului Miscarea face bine,  inainte ca ceasul sa arate ora 23:59.

O sa fiu cat se poate de sincera si o sa va spun si motivul pentru care am am ales sa accept provocarea: vreau bicicleta! 🙂 De fel nu sunt un om materialist, dar de ceva timp am un dor nebun de a bicicli si tare imi face cu ochiul obiectul cu pricina.

Cat despre cum vad eu ‘Cea mai mare ora de sport’, prefer sa o traiesc live si apoi sa povestesc despre asta. Pana atunci, lansez o imagine  unde ma prefac ca sunt in miscare, asa, ca sa ma accepte juriul in concurs. 😛

Written by claudiasofron

iunie 22, 2012 la 9:47 am

Publicat în Things i love

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Deci le-ai luat bicicleta? Haide ca asteptam detaliile! 😛

    Qturistu`

    iunie 24, 2012 at 7:02 pm

    • Uf, nu le-am luat bicicleta! Ba mai mult, m-am ales cu o febra musculara nebuna de la spinning! 🙂 A fost o atmosfera antrenanta si lume entuziasta. Sper sa tot fie astfel de evenimente care sa mobilizeze oamenii la sesiuni de miscare.

      claudiasofron

      iunie 25, 2012 at 7:33 pm


Lasă un comentariu